divendres, 23 de novembre del 2012

Comencem un nou curs amb la Tronada!


Per segon any consecutiu, l’Esbart Reus Dansa inicia el curs “Iniciació a  les Músiques i Danses de la Festa Major”.

L’objectiu fonamental d’aquest curs és ampliar l’ensenyament musical als més petits d’una forma pràctica, divertida, amena i adient per aquesta etapa a través de la cançó, el ritme, el joc i les danses de la Festa Major de Reus. Això potencia l’experiència sensorial i motriu de l’infant.  

Iniciar a l’infant en el món de la música a través de la cançó i el moviment és un factor important d’aprenentatge en el seu desenvolupament integral. Introduïm al nen en el món de la veu, ritme i en el joc sonor, treballant de manera dinàmica.  

L’educació del ritme la treballarem des de diferents perspectives, educant el sentit rítmic i motriu i educant el cos i moviment per poder-lo expressar.


Treballar la dansa a través d’aspectes psicomotrius aconseguim una adquisició dels aprenentatges necessaris per al seu desenvolupament. D’aquesta manera lúdica i divertida fem que l’infant adquireixi aspectes relatius a l’espai, el temps destreses motrius necessàries per a l’equilibri, la vista, la relació entre els altres nens, etc. Treballant de forma pràcticament sense assabentar-se.

Durant l’any passat, el primer any, vam rebre la visita del Ball de Cercolets, el Vitxet i la Vitxeta, el Ball de Cavallets, el Ball de Valencians, El Lleó de Reus i el Drac de Reus.

Enguany hem volgut començar un altre cop amb la Tronada, ja que en la nostra Festa Major de Reus pren i prendrà sempre tanta importància... Visca la Festa Major!!!

 
El conte del Tro i el Peti
Joc de percussió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada