dimecres, 18 d’abril del 2012

Classe oberta amb el Lleó de Reus!


El passat dissabte 31 de març el curs d'"Iniciació a les músiques i danses de la Festa Major" vam rebre la visita de l'element festiu treballat durant tot aquest mes, El Lleó de Reus. Coincidint amb el tancament del trimestre, els nens, nenes, pares, familiars i curiosos que s'han acostat a la classe oberta han pogut gaudir d'aquest especial element tant característic de la nostra ciutat.

El projecte que s'engloba en tot un curs escolar, tracta de treballar aspectes psicomotrius amb un element de la festa major cada mes. D'aquesta manera amb el Lleó de Reus s'ha treballat el ball en parelles, imitant el ball dels lleons, on un dels nens feia de cap amb una corona i l'altre feia de cua.

Com és habitual en el curs, cada temàtica es complementa amb una cançó referent a l'element a tractar per tal d'apropar també els elements musicals i rítmics.

Tot plegat, va constituir una experiència més per a que petits i grans coneguessin, una mica més, de la gran varietat cultural que ofereixen els costums i tradicions de Reus.


Redacció de la periodista Maria Sabaté Rodríguez







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada