dissabte, 26 de novembre del 2011

Curs 2011-12

Us presentem els cursos que ofereix l'Esbart Reus Dansa pel curs 2011-12:

INICIACIÓ A LES MUSIQUES I DANSES DE LA FESTA MAJOR 
L’objectiu d’aquest curs és ampliar l’ensenyament musical als més petits d’una forma pràctica, divertida, amena i adient per aquesta etapa a través de la cançó, el ritme, el joc i les danses de la Festa Major de Reus. Això potencia l’experiència sensorial i motriu de l’infant.  
Iniciar a l’infant en el món de la música a través de la cançó i el moviment és un factor important d’aprenentatge en el seu desenvolupament integral. Introduïm al nen en el món de la veu, ritme i en el joc sonor, treballant de manera dinàmica.  
L’educació del ritme la treballarem des de diferents perspectives, educant el sentit rítmic i motriu i educant el cos i moviment per poder-lo expressar.  
Edat: 3 a 5 anys 
Lloc: A.A.V.V. Sant Jordi, C/ Vidal nº11 
Horari: Dissabte de 10:30h a 11:15h

CURS DE BALL DE BASTONS I DANSA CATALANA
En aquest curs els nens disfrutaran i passaran una bona estona aprenent cançons i balls populars, descobrint els instruments tradicionals i aprenent el ball de bastons. Es dedicarà un temps especial a les danses i a les tècniques de ball de bastons pròpies de les comarques meridionals.  
Els alumnes milloraran de forma divertida la psicomotricitat, la coordinació del cos i la creativitat, a més de treballar la musicalitat i el ritme.  
Edat: 6 a 12 anys 
Lloc: A.A.V.V. Sant Jordi, C/ Vidal nº11 
Horari: Dissabte de 11:30h a 13:00h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada